onsdag 21 november 2012

Workbook - 21/11

Post-it Manus, så kan det gå.

  Tiden börjar redan kännas knapp och vi börjar redan oroa oss över saker som ligger framför oss i planeringen. Det sagt så är det som vanligt överkomligt när vi väl kommer igång, efter det att vi bägge kompletterat de små saker som var fel i vår planeringar gav vi oss iväg för att leta efter material för byggandet av scener. 

Material från Systembolaget, priset var rätt.

   Så var finner man lättast och billigast hårt papper av alla de slags tjocklekar stilar? På systembolaget så klart, vid kassorna staplas de i högar. Vi frågade självklart om lov och de sa att vi fick ta vad vi behövde, men inte alla kartonger -Systembolaget återanvänder dem.

  Hur som helst kom vi över en källa till praktiskt taget oändliga mängder material som kan nyttjas till väggar, golv, möbler med mera. Möjligheterna är oändliga och priset håller den ljuvliga nollan.

  Marcus skickade besked om att han beställt den leran som vi önskat, helt perfekt!

Överblick av karaktärer & deras relationer.

  Som vanligt håller vi oss väl inom ramarna för skolans krav men inte inom vår prestigeångest. Planerat är att vi ska ha ett färdigt manus denna vecka, med synopsis fastställd innan dess. Med detta i åtanke började vi stapla upp alla karaktärer och deras relationer på ännu en post-it-karta. Efter det tog vi lappar och försökte så gott vi kunde summera filmen på totalt 12 små ark.

  Detta lyckades, vi sög i och skrev ned allt på datorn. Printa och sätt upp -allt för att klargöra och motverkar förvirring. Även viktigare är att vi ser vår dyrbara process. Jag misstänker att vi aldrig kommer klara om vi faller för trycket och prestigeångesten. 

Synopsis del: ett.


...Samt den andra delen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar