måndag 12 november 2012

Workbook - 12/11

Think Bubbles-tekniken smyger sig fram.

  Dagen inleddes med feedback-möte med Peter Geiger, detta var mycket utförligt och varade i nästan tre timmar. Det är mycket trevligt att dom förefaller ta det vi säger på allvar, men nu mer än någonsin får jag en känsla av att denna kurs hålls ihop med klister, bokstavligt talat.

För tillfället känns det som om det finns enormt mycket att göra inom detta projekt, då utan att ha spikat någon arbetsplan.

Bra litteratur-tips, från Sabrina & Cap & Design.

  Det ska sägas att denna gång har jag som vanligt viljan och lusten för att lära, men någonting är väldigt annorlunda. Ångesten för att misslyckas finns inte där, det känns som om detta inte kan gå fel, oavsett om jag och Sabrina inte får någon färdig produkt.

Några idéer på frågeställningar, Per Robert Öhlin ljög inte när han sa att något blir bättre & bättre ju fler gånger man gör det.

   Vad skulle kunna gå fel? En lika ambitiös gruppkamrat som lyssnar och är vettig, tid att lägga och viljan att lyckas. En sak till, vi har ett eget projektrum!

För mycket stolar & bord: ångest.

   Ironiskt nog precis samma rum som vi jobbade i under det förra läsårets 10-veckorskurs. Det får verkligen inte bli den ångestladdade och stressig stämningen i detta rum igen.

Jag började genast printa inspirerande material och Sabrina föreslog att vi möblerade om, varför inte?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar