fredag 23 november 2012

Workbook - 23/11

Sammanfattning av förmiddagensdagens teori.

  Väl medveten om att jag utlovat ett färdigt manus till denna dags slut: så måste jag göra alla mina läsare besvikna. Vi tog valde att fördjupa oss inom ett antal punkter under denna dag istället.

  Jag hoppar lite i förväg, förmiddagen gick till att läsa vidare i "The Art of Stop Motion", mycket givande läsning där det talas om värdet av att respektera sina klasskamrater -för de är dina framtida medarbetare eller kanske till och med arbetsgivare. 

  Mera konkret berättar Herr Priebe om hur företagen så gott som alltid rådfrågar sina anställda om de känner någon bra som de kan anställa..?

Skannande är fortfarande riktigt kul, man får en annan vinkel på det.

Karaktären "Praktikantens" moodboard.

    Så det som vi valde att fokusera dagen på, det slog oss att den enda karaktären som vi verkligen definierat och berikat var vår huvudperson. Så vi valde att skapa moodboards, en teknik som föreläsarna från Södra Esplanaden först lärt oss.

Karaktären "Herr Kanins" moodboard.

  Allt annat än slöseri med tid, nästa vecka ska vi börja bygga mock-ups av våra scener samt skissa på karaktärsbilder. Vidare så bör vi leta inspiration till själva lokalen som filmen utspelar sig i. 

...Och sist men inte minst Karaktären "Rebeldotterns" moodboard. 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar